Du är här: / UTKLIPPAN

Här finner du information om fastighetsbolaget Utklippan, hur du kontaktar oss, hittar till kontoret och vilka vi är.  Du hittar också intressant information om fyren Utklippan. Vi äger inte fyren men den har inspirerat till vårt namn och vi tycker det är en unik plats i Karlskronas yttre skärgård. Gör ett val i menyn till vänster.

 


Utklippan Fastigheter


Vi säger att vi erbjuder sjönära lägenheter. Det kan vi göra för vår verksamhet är i Karlskrona som är uppbyggd på ett pärlband av öar med närhet till havet och havsutblickar. Vårt första hus köpte vi 1997 på Trossö och sedan dess har verksamheten kontinuerligt utökats. De flesta finns i centrala Karlskrona på Trossö, men vi har även hus på Galgamarken och i Lyckeby. Vill du titta närmare på våra fastigheter hittar du det under menyn fastigheter här. Vi försöker ständigt utveckla verksamheten och förvärvar fler fastigheter, om de kan erbjuda ett bra boende och passar in i övrigt bestånd.

Vi vill ge en snabb personlig service. Det är inte möjligt att fixa allt du ber om alldeles direkt, men vi försöker ge klara besked. På så sätt vet du när vi kommer och vad vi gjort åt ditt problem.

Förutom bra lägenheter satsar vi mycket på service och tillgänglighet i form av faciliteter i varje hus som fräscha tvättstugor med hög tillgänglighet, fastighetsnära hämtning i rejäla soprum, allmänna wc i anslutning till tvättstugorna mm. Vi har även del lokaler, garage samt förråd att erbjuda.

Vi är 5 personer som arbetar med verksamheten och att allt skall vara bra när du bor hos oss. Vi vet att våra bostäder vi erbjuder är ditt hem.

Att vi är tillgängliga tycker vi är viktigt. Det har vi löst med bland de bästa telefontiderna i branschen. Ibland är vi ändå upptagna i annat ärende. Men på telefonsvararen kan du lämna meddelande om ditt ärende, så ringer vi upp dig. Vi har jourservice och störningsjour för akuta ärenden som uppstår när inte kontoret är öppet. Det går att besöka oss, skriva brev eller e-post och nu finns även möjligheten med denna hemsidan att kontakta oss på olika sätt.